marți, 10 ianuarie 2017

City break la Atena in 2017

Atena reprezinta capitala Greciei, fiind cunoscuta ca avand un trecut istoric bogat, ea este un loc recomandat pentru vizitarea obiectivelor turistice. Orasul Atena are un aspect pietros, care ar putea fugări, la o prima vedere, vizitatorii. Dupa toate acestea, are multe frumuseti si a fost total imbunatatita pentru Jocurile Olimpice din 2004. Printre obiectivele care fură privirile celor ce pun picior in Atena, se numara: Teatrul lui Dionysos, Ruinele templului lui Zeus Olimpianul, Vechea Agora, Teatrul antic ("Odeon"),  Muzeul National Arheologic, Muzeul Acropole (cel nou), Muzeul Benaki si  Muzeul Numismatic.

Hotelul InnAthens

Hotelul este localizat la cativa metri de Piata Syntagma si de strada mereu activa, Ermou. Acesta ofera camere ce au accest gratuit la internet wifi si micul dejun servit este din bucataria greceasca. Camerele sunt spatioase, cu canapele Cocomat. Exista Tv cu eran plat, cu canale prin satelit, aer conditionat si seif. Baie este total formata din marmura si ofera produse din gama Olive. La 100 de metri de hotel, oaspetii pot vizita Zappion Hall.

Hotelul Royal Olimpic

Hotelul este de cinci stele si este localizat central, in apropierea Templului lui Zeus din Olimpia si la cativa pasi de Acropole. Camere cu un grad ridicat de lus ofera vedere catre Templu sau Gradina cu piscina. Toate camerele hotelului ofera aer conditionat, izolare fonica, birou si articole de toaleta si baie. Camerele detin si Tv cu ecran plat, cablu si radio. Hotelul propune si un restaurant, la etajul 7, unde se serveste mic dejun grecesc. El ofera si o sala fitness, biblioteca si piscina.

Hotelul Electra Palace


Este localizat in centrul cartierului Plaka si ofera vedere la Acropole. Este un hotel de cinci stele si camerele sunt destul de spatioase, cu aer conditionat, Tv prin satelit si baia include halate de baie. Pe acoperisul hotelului se gaseste un restaurant ce gateste in stil mediteraneean si o piscina. Avantajul hotelului este ca se afla la mica distanta de toate atractiile Atenei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu