sâmbătă, 13 februarie 2016

Embleme auto

Intotdeauna m-au socat taranii care aveau cate o dacie 1300 veche, ruginita, vai de mama ei (ca un fel de capra raioasa a soselelor) pe care si-au pus un mare semn de mercedes, bmw, wv sau de alta marca mai mult sau mai putin interesanta.

Adica... este clar ca orice m isi dreste o masina de firma,  o masina confortabila, performanta, sau poate chiar o masina de fite, insa evident - nu tata lumea isi permite asa ceva sau nu pe oricine il tine buzunarul de a face o astfel de investitie. Una peste alta... chestia cu emblemele auto ce apartin altr marci mntate pe o dacie mi s-a parut inttdeauna cel putin caraghioasa.

Totusi... montarea unei embleme auto diferite poate avea si o serie de indeletniciri mai onorabile, ca si in cazul persoanelor ce si-au cumparat cate un Vauxhall din marea britanie (model similar cu Opel Astra) si au cautat sa inlocuiasca acea emblema auto care nu spune nimic cu una de Opel - acolo chiar nu mise pare nicio problema.

Sau... mai avem categoria oamenilor nefericiti carora li s-a furat emblema de pe masina de catre tiganusii care se pare ca sunt atrasi in mare masura de chestiile metalice, simpatice care lucesc.

Eu am patit chestia de mai sus si am avut mare noroc ca am dat peste cei de la colantaridesign.ro, de unde am reusit sa imi achizitinez o emblema auto nou nouta, numai buna de afisat pe masina in locul celei furate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu