joi, 14 iulie 2016

Anunt auto de vanzare

Acum ai la dispozitie locul ideal unde poti sa postezi un anunt auto de vanzare. Pe imperator.ro totul este gratuit, astfel ca nu ai nimic de pierdut, atunci cand incerci sa iti vinzi autoturismul. In plus, anunturile sunt valabile 90 de zile, dupa care se reactualieaza gratuit, automat, astfel ca orice utilizator isi creste sansele semnificativ de-asi vinde autoturismul. Pentru cei care se grabesc, exista si posibilitatea de a promova un anunt, iar acesta va fi mult mai vizibil pe site in randul utilizatorilor, pe aceasta cale crescand sansele ca acesta sa fie vizualizat de mai multe ori.
Anuntul potrivit
In schimb, trebuie sa acorzi o importanta sporita si structurii anuntului. Se pot adauga 8 fotografii, astfel ca acestea trebuie sa fie bine efectuate, pentru a pune in valoare cele mai bune trasaturi, dar si eventualele defecte, zgaraieturi, ale masinii, pentru ca posibilii cumparatori sa cunoasca toate detaliile. Cu cat mai multe informatii cu atat mai bine. Este esential sa precizezi marca, modelul, anul fabricatiei, numarul de km parcursi, daca esti primul proprietar, motorizarea, tara de origine, dotari si bineinteles un pret atractiv.
Mai multe criterii

Interfata pe Imperator este foarte prietenoasa cu utilizatorii, totul pentru a fi foarte usor sa adaugi un anunt in orice categorie. De asemenea, daca iti cauti o masina pentru a o cumpara, acum nu mai este nevoie sa o cauti printre mii de anunturi nesemnificative pentru tine, datorita faptului ca exista cateva filtre pe care le poti selecta. Astfel, iti selectezi direct care sunt cerintele tale, iar din cateva sute ale marcii respective, cautarea se va restrange la doar cateva zeci ale modelului, si vor ramane si mai putine cele care indeplinesc toate criteriile. Pe aceasta cale se usureaza procedura pentru cumparatori, insa si pentru cei care posteaza un anunt auto de vanzare, deoarece au mai multe sanse de a-si vine masina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu