joi, 7 iulie 2016

Optiuni de cazare in regim hotelier la Cluj

Daca iti doresti sa vizitezi Clujul, ai la dispozitie foarte multe oportunitati pentru a te caza. Fiind un oras cu o suprafata destul de ridicata, acesta ascunde numeroase comori ce asteapta sa fie descoperite de catre turisti, iar acestia isi pot gazi un loc de cazare chiar in inima orasului, aproape de cele mai importante puncte de interes.
Optiuni de cazare
Hotelurile sunt numeroase si dispun de locuri suficiente pentru toata lumea, insa cel mai mare dezavantaj este pretul, intrucat nu toata lumea isi permite sa achite cateva sute de lei pentru doua, trei nopti de cazare. Exista si pensiuni, atat in Cluj, cat si in localitatile apropiate, iar acestea sunt ideale pentru cei care isi doresc sa se bucure si de natura, de aer curat, dar si care vor sa aiba la dispozitie o gradina in care sa se poata simti foarte bine.
Regimul hotelier
Insa poate cea mai noua modalitate de cazare este aceea de a inchiria un apartament in regim hotelier Cluj. Avantajele sunt nenumarate si incep de la tarifele mai scazute decat la unitatile de cazare clasice, chiar si cu pana la 50%, iar oaspetii se pot bucura de mai multa flexibilitate. Cu siguranta ca orice persoana nu vrea sa fie deranjata in vacanta de membri ai staffului hotelier, insa cu toate acestea, cameristele par sa nimereasca in cele mai nepotrivite momente. Astfel, atunci cand optezi pentru regim hotelier Cluj, faptul ca nu mai ai camerista, reprezinta un adevarat motiv de bucurie.

Nu trebuie omis nici faptul ca se gasesc unitati de inchiriat chiar in orice zona a orasului, de la apartamente, garsoniere, cabane, case, vile, oricine isi va gasi locul ideal in care sa se cazeze. Cine are anumite preferinte, poate opta pentru cele care indeplinesc un anumit numar de stele, fiind o situatie asemanatoare cu hotelurile sau pensiunile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu