vineri, 29 aprilie 2016

De ce sa aleg usi din PVC pentru exterior?



Orice constructie trebuie finalizata cu tamplaria, iar aceasta trebuie aleasa cu atentie pentru a evita costuri suplimentare pe viitor. In cazul usilor exterioare cele  mai recomandate sunt acele usi PVC de exterior intrucat propun numeroase avantaje. Acestea sunt confectionate la comanda conform cerintelor tuturor clientilor, putand avea mai multe straturi de protectie, sunt personalizabile si exista cateva culori din care se poate alege. In functie de destinatia cladirii, usile se pot adapta, iar companiile cu care se colaboreaza trebuie sa acorde mai multe servicii precum consultanta, transport sau montaj.

De ce sa aleg usi din PVC pentru exterior?

In primul rand pentru ca sunt destul de accesibile din punct de vedere financiar. Sunt mai ieftine decat cele din lemn, iar cum banii nu sunt suficienti niciodata, PVC-ul reprezinta o solutie ideala. De asemenea, nu implica o intretinere complicata, fiind suficienta stergerea lor ocazionala cu o carpa moale. Durata de viata depaseste chiar si 10 ani, atat timp cat sunt utilizate in mod corespunzator, insa in aceasta perioada probabil ca nu este nevoie de mai mult decat de inlocuirea unei balamale sau a clantei ce se deterioareaza mai des. 

Dezavantajele termopanului

Cu toate acestea, usile din PVC pot reprezenta o problema pentru spatiul exterior deoarece nu promite siguranta, insa daca exista camere de supraveghere in apropiere, acestea pot fi suficiente. Se recomanda ca usile sa fie intarite fie cu otel, fie cu aluminiu, pentru a rezista mai bine pe durata iernii si la temperaturile scazute, in caz contrar se pot fisura.

Unii clienti le considera inestetice, motiv pentru care evita PVC-ul pentru exterior, preferandu-le insa pentru interiorul locuintelor. In schimb, pentru cladirile de birouri sau spatiile comerciale, aceste usi sunt bine venite, in special datorita costurilor mici propuse, insa termopanul trebuie evitat in cazul cladirilor mai vechi deoarece poate schimba total aspectul general.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu